da Dansk

Abonnement

Abonnement #1

Gaveæske med gavekort til Honning af Katrine Klinken

Honningfan

1 glas honning / hver 2. måned
DKK 900
/ år
inkl. fragt
  •  
eller betal hver 2. måned:
DKK 125
/ 2. måned
  • Første uge i januar, marts, maj, juli, september og november, modtager du en udvalgt honning med beskrivelse, tips til brug af månedens honning og enkle sæsonrelaterede opskrifter, hvor honningtypen indgår. Der medfølger små overraskelser.

Abonnement #2

Honningnørd

2 glas honning / hver 2. måned
DKK 1200
/ år
inkl. fragt
  •  
eller betal hver 2. måned:
DKK 175
/ 2. måned
  • Første uge i januar, marts, maj, juli, september og november, modtager du to slags af mine særligt udvalgte honning med beskrivelse, tips til brug af månedens honning og enkle sæsonrelaterede opskrifter, hvor honningtyperne indgår. Der medfølger små overraskelser.

Honningfan

Smag og nyd den store mangfoldighed i god lokal honning, og lær de mange typer af honning at kende. Der er flydende, cremede, mildt smagende og fyldige honninger.

 

 

Modtag 1 glas honning hver 2. måned

Hver honning vejer 225-450g

De 6 typer bliver i alt til mindst:
1,750 kg kvalitetshonning, samt små overraskelser.

Gaveæske med gavekort til Honning af Katrine Klinken

Honningnørd

Der er lokale honninger fra hede, haver og skov, tavlehonning, årgangshonning, slynget, presset og fermenteret honning. Honning er ikke bare honning Den kan være flydende, cremet, sød og med delikate smage fra den nektar og bipollen, som bierne samler.

Smag mangfoldigheden i honning med de mange forskellige dufte og smage fra biernes arbejde i blomsterne. Jo mere du smager på honning, jo mere opdager du hvor stor honningverdenen er, og du kan finde ud af hvor meget honning kan bruges til.

 

Modtag 2 glas honning hver 2. måned

Hver honning vejer 225-450g

De 12 typer bliver i alt til mindst:
3,5 kg kvalitetshonning, samt små overraskelser.

Om abonnementet