da Dansk

Æske i karton fra HKI til visitkort og små glas - Genanvendelig

Honning_logo_lilla_rund

Kartonæske fremstillet af Hans Knudsens Instituttet, og forhandles af Katrine Klinken.

Den lille æske er fremstillet i slidstærk karton og kan rumme to små runde glas honning, 40-125 g. Æsken kan genbruges til opbevaring af visitkort og mange forskellige småting.

Æsken kan dekoreres. Klistermærket fjernes let.

 

kr. 25,00

Beskrivelse

Kartonæske fremstillet af Hans Knudsens Instituttet, og forhandles af Katrine Klinken.

Den lille æske er fremstillet i slidstærk karton og kan rumme to små glas honning (40 g). Æsken kan genbruges til opbevaring af visitkort og mange forskellige småting.

Æsken kan dekoreres. Klistermærket fjernes let.

 

Den lille æske er lavet til gavekort og har samme størrelse som et visitkort og to små runde glas honning med 40 – 125 g. Den lille æske kan genanvendes til visitkort, knapper, clips.

 

Der er fremstillet tre forskellige størrelser af genanvendelige kartonæsker i høj kvalitet til HONNING butikken. Jeg er vild med at de kan genbruges, og det er også en måde at tænke emballage. Æskerne kan genanvendes til opbevaring af mange forskellige småting.

 

Mål:

9,5 cm lang

5 cm bred

5 cm høj

Yderligere information

Bruttovægt 50 g
Størrelse 9,5 × 5 × 5 cm

Om leverandøren

Æsken er lavet på flotte gamle kartonage-maskiner på Hans Knudsen Instituttet (HKI), der i mere end 100 år har arbejdet for, at alle skal have en mulighed for at være en del af arbejdsmarkedet. HKI hjælper mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet og uddannelsessystemet med at skabe et aktivt og meningsfyldt liv gennem arbejde og uddannelse.

Læs mere her:

HKI – Hans Knudsens Instituttet https://hki.dk

Tilmeld nyhedsbrev