Beskrivelse
Bitter honning fra jordbærtræer og Sardinien, forhandles af Katrine Klinken.
Honning af jordbærtræ (arbutus unedo) der på italiensk hedder Corbezzolo. Bier på Sardinien har hovedsageligt samlet nektar fra blomstrende jordbærtræ. Den helt særligt vidunderligt smagende honning er bitter, sød og med smag af røde bær. Honningen er rødbrun og har en cremet og blød konsistens.
Serveringsforslag:
Perfekt til faste salte oste, dressinger, drinks mm.
Firmaet Bresca Dorada: begyndte i 80’erne i Muravera-landskabet på det sydøstlige Sardinien, da en studerende og en arbejdsløs ven, Enrico Deiana og Paolo Melis, begge glade for landskabet og bier, gik i gang med biavl og arbejdet med bier, honning og andre produkter fra bistaden. Firmaet hedder Bresca Dorada og er to sardinske ord: Bresca som betyder honningkage og Dorada som betyder gylden, som honningens farve.