da Dansk

Bybi, fermenteret honning, 2016 - 200 g

Honning_logo_lilla_rund

Bybis fermentert honning forhandles af Katrine Klinken

Bybis fermenterede københavnerhonning er fra 2016. Fermenteringen giver honningen en frisk syrlighed. Den er karamelagtig og kompleks med blomstersmag af bl.a. kamilleblomster.

 

Smag:

Den er karamelagtig og kompleks med blomstersmag af bl.a. kamilleblomster og har en frisk syrlighed.

Konsistens:

Flydende.

 

DKK 60,00 DKK 60,00

8 på lager

Beskrivelse

Bybis fermentert honning forhandles af Katrine Klinken

Bybis fermenterede københavnerhonning er fra 2016. Den er fermenteret, d.v.s. vandindholdet har været højere end normalt i honning, og den er derfor gæret. Fermenteringen giver honningen en frisk syrlighed. Den er karamelagtig og kompleks med blomstersmag af bl.a. kamilleblomster.

Bybi hverken fremelsker eller styrer fermenteringen, så hvert glas har sin egen karakter.

Serveringsforslag:

Til drinks, dressinger, yoghurt, frugter som f.eks. vandmelon, gris og mørk chokolade.

 

Bearbejdning:

Rå/uopvarmet og slynget.

Yderligere information

Vægt 350 g
Smag

,

Konsistens

Bearbejdning

, ,

Type

Område

Årgang

Fakta

Honning skal opbevares tørt, mørkt og køligt. Bør ikke udsættes for direkte sollys.
Honning har lang holdbarhed. Honning bør ikke gives til børn under 1 år honning.

Ingredienser:
Dansk honning.

Holdbarhed:
Bedst før september 2022. Ofte god efter.

NÆRINGSDEKLARATION FOR HONNING

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1420 KJ/340 kcal.

Fedt: 0 g

Mættede fedtsyrer: 0 g

Kulhydrater: 83 g

Sukkerarter: 83 g

Protein: 0 g

Salt: 0 g

Om Biavleren

Bybi er en helt særlig Københavnsk virksomhed. Den har millioner af honningbier på byen’s tage. Bybi er også et socialt projekt i København, der har til formål at skabe inkluderende fællesskaber og et rigere miljø med bier, honning, blomster og bestøvning som omdrejningspunkt. Bybi er en af Europas største byhonning producenter, og samarbejde med en række af sociale projekter, institutioner og private virksomheder. Konceptet er at “honning er noget vi laver sammen”, dermed er alle, der kommer i kontakt og del af projektet gået fra at være passive forbrugere til aktive medproducenter. Det bliver man ved f.eks. plante insektvenlige blomster og træer eller være med i honningproduktion.

 

www.bybi.dk

 

Tilmeld nyhedsbrev