da Dansk

Fødselsdags-bivokslys – 25 stk. i æske

Honning_logo_lilla_rund

Bivoks fødselsdagslys fremstillet af Dipam, forhandles af Katrine Klinken

Små fødselsdagslys af 100 % bivoks med honningfarve i genanvendelige æske.

Fakta:

Bivokslys af 100 % ren bivoks. Bivokslys giver en behagelig duft i rummet. 10 x 6 mm, 25 stk. i genanvendelig trææske.

 

 

DKK 105,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Bivoks fødselsdagslys fremstillet af Dipam, forhandles af Katrine Klinken

Små fødselsdagslys af 100 % bivoks med honningfarve i genanvendelige æske.

Fødselsdag er en del af danskernes festkultur, om den så er lille eller stor. Bivokslys brænder smukt, giver en særlig stemning og dufter meget fint.

 

Om bivoks:

I bistadet bor bierne på vokstavler. Bierne laver selv voksen og bygger tavler med sekskantede celler. Cellerne har flere formål. I celler opbevares honning eller pollen (blomsterstøv), der er biernes mad. Dronningen lægger et æg i hver celle. Æggene bliver til larver, hvor de bor beskyttet i cellen, mens de vokser og bliver til færdige bier. Vokstavler kan tages fra bistadet, når biavleren vurderer, at de ikke behøver dem.

Yderligere information

Bruttovægt 160 g
Type

Om leverandøren

Forhandler:

Dipam er en lille hollandsk virksomhed, som fremstiller bivokslys i en høj håndværksmæssig kvalitet med råvarer fra vedvarende ressourcer. Dipam gør så meget som muligt for at bruge bæredygtige og miljøvenlige materialer i sine produkter og for at tage et socialt ansvar i produktionen. Dipam blev grundlagt i 1983 som et beskæftigelsesprojekt til personer, der havde enten psykiske eller fysiske udfordringer på det almindelige arbejdsmarked.

Tilmeld nyhedsbrev