da Dansk

Forårshonning med hindbær - 165 g

Honning_logo_lilla_rund

Nordisk forårshonning med hindbær, forhandles af Katrine Klinken

Forårshonning fra Bornholm tilsat frysetørrede hindbær. Bedst op til en måned efter åbning og før 1. juni 2021.

Smag:
Ren honningsmag med fin hindbærsmag.

Konsistens:
Cremet og smørbar med lidt knas af hindbærkerner.

DKK 60,00 DKK 60,00

94 på lager

Beskrivelse

Nordisk forårshonning med jordbær, forhandles af Katrine Klinken

Forårshonning fra Bornholm tilsat frysetørrede hindbær. Bedst op til en måned efter åbning og før 1. juni 2021.

 

Serveringsforslag:
Honningen er lækker at smøre på brød, kiks og pandekager. Man kan også tilsætte lidt til flødeskum. Velegnet til chokoladedesserter. En fast honning kan altid varmes i et 40 graders varmt vandbad og blive flydende, så den er lettere at bruge i lager til f.eks. frugtsalat.

 

Bearbejdning:
Rå uopvarmet forårshonning, der er tør og tilsat frysetørrede hindbær.

Yderligere information

Bruttovægt 320 g
Type

Smag

Konsistens

,

Farve

Bearbejdning

, ,

Årgang

Område

Fakta

Honning skal opbevares tørt, mørkt og køligt. Bør ikke udsættes for direkte sollys.
Honning har lang holdbarhed. Honning bør ikke gives til børn under 1 år honning.

Ingredienser:

Dansk honning og mindre end 2 % tilsætning.

Holdbarhed:

Bedst op til en måned efter åbning og før 1. juni 2021.

NÆRINGSDEKLARATION FOR HONNING

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi 1420 KJ/340 kcal.

Fedt 0 g

Mættede fedtsyrer 0 g

Kulhydrater 83 g

Sukkerarter 83 g

Protein 0 g

Salt 0 g

Om Biavleren

Om biavleren:

Vera Keim, bosat på Bornholm, er en nystartet biavler og smagsnørd. Hun producerer under labelet ”Nordisk honning” og sælger lokal honning, men også en serie af honning med smagfulde tilsætninger. Hun fortæller: ”Som forhenværende økologisk landmand og fortaler for grøn omstilling er det vigtigt for mig at bruge økologiske råvarer og, lige så snart det kan lade sig gøre, også producere økologisk honning (det er endnu ikke muligt at producere økologisk honning på Bornholm).

 

Vera Keim

Lyngbo Permakulturcenter

Krashavevej 34

3760 Gudhjem

 

Medlem af Danmarks Biavlerforening: https://www.biavl.dk

 

Tilmeld nyhedsbrev