da Dansk

Linde honning fra Vendsyssel - 225 g

Honning_logo_lilla_rund

Linde honning fra Vendia Honning i Vendsyssel og forhandles af Katrine Klinken 

Honningen er lys, cremet, mild men fint krydret og har frisk mentolduft. Det er en lækker dansk sortshonning.

Smag:
Honningen har en intens smag,  aroma af mentol og frisk sødme. Samtidigt med at honning er mild har den en kompleks smag.

 

Konsistens:
Det er en blød og cremet. Honningen har en god mundfornemmelse, der bidrager til en større smagsoplevelse.

kr. 75,00

På lager

Beskrivelse

Linde honning fra Vendia Honning i Vendsyssel og forhandles af Katrine Klinken 

Honningen er lys, cremet, smager fint krydret og har frisk duft af mentol. Honningen er kompleks i smagen men samtidig mild. Det er en lækker dansk sortshonning.

 

Serveringsforslag:
Denne type honning er perfekt til honningmadder på brød, boller og knækbrød. Honningen kan også bruges som dip til udskårne frugter som pærer og som tilbehør til milde oste af ko- og gedemælk. Honningen kan bruges som tilsmagning i gryderetter, varme sovser m.m. eller prøv den i en dressing til en tomatsalat.

 

Bearbejdning:
Honningen er koldrørt af honningavler Svend Hjort. Bierne har samlet nektar fra blomstrende lindetræer. Honningen er høstet i juni.

Yderligere information

Bruttovægt 450 g
Type

Smag

Konsistens

Farve

Bearbejdning

, ,

Årgang

Område

Fakta

Honning skal opbevares tørt, mørkt og køligt. Bør ikke udsættes for direkte sollys.
Honning har lang holdbarhed. Honning bør ikke gives til børn under 1 år honning.

Ingredienser:
Dansk honning.

Holdbarhed:
Bedst før 2024. Ofte god efter.

 

NÆRINGSDEKLARATION FOR HONNING

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1420 KJ/340 kcal.

Fedt: 0 g

Mættede fedtsyrer: 0 g

Kulhydrater: 83 g

Sukkerarter: 83 g

Protein: 0 g

Salt: 0 g

Om Biavleren

Vendia Honning drives af Svend Hjorth. Biavl er min helt store passion og jeg udvikler løbende virksomheden, så jeg kan levere bæredygtige og naturlige honningprodukter af høj kvalitet.

 

Naturen i Vendsyssel er utrolig rig og varieret, og det giver mig mulighed for at høste mange forskellige honninger i sæsonen, der strækker sig fra maj til oktober. Vendia Honnings mere end 20 bigårde er placeret på mange lokationer i landsdelen, sådan at honningen fra den enkelte bigård har sine helt egne karakteristika afhængig af de planter, som bierne besøger. Det betyder, at Vendia Honning kan levere mange forskellige oplevelser til honningelskeren.

 

På hvert glas honning fra Vendia Honning sidder der derfor en QR-kode, hvor man kan finde yderligere information og fotos fra det terroir, honningen stammer fra.

 

Når honningen er udtaget af bistadet, slynges det straks og lagres i kortere eller længere tid. Honningen røres nænsomt for at opnå den bedste konsistens, inden det fyldes på glas. Vi benytter honningglas af god kvalitet og i et stilrent design.

 

Tilmeld nyhedsbrev