da Dansk

Presset forårshonning fra Abbetved – 225 g

Honning_logo_lilla_rund

Presset forårshonning fra Abbetved, Kirke Såby og biavler Morten Fogt Nielsen, forhandles af Katrine Klinken

Honningen er elfenbensfarvet, cremet, smager mildt og er en ren dansk honning.

Smag:
Honningen har en behagelig sødme, den er mild, frisk og smager vidunderlig ren.

Konsistens:
Det er en cremet, fast og smørbar honning. Denne type honning har en tekstur og konsistens, der giver fylde, og honningen har en god mundfornemmelse. Det bidrager til en større smagsoplevelse.

66,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Presset forårshonning fra Abbetved, Kirke Såby og biavler Morten Fogt Nielsen, forhandles af Katrine Klinken

Honningen er lys elfenbensfarvet, cremet, smager mildt og er en ren dansk honning.

 

Serveringsforslag:
Denne type honning er meget anvendelig. Den er perfekt til honningmadder på brød, boller og knækbrød. Honningen kan også bruges som dip til udskårne frugter som pærer og som tilbehør til milde oste af ko- og gedemælk. Honningen kan bruges i bagværk og te. En fast honning kan altid varmes i et 40 graders varmt vandbad og blive flydende, så den er lettere at bruge i dressinger, kærnemælkskoldskål, desserter m.m. Honningen kan bruges som tilsmagning i gryderetter, varme sovser m.m.

 

Bearbejdning:
Honningen er koldpresset fra honningtavler høstet af Morten. Bierne har i foråret samlet nektar fra blomstrende frugttræer, buske, raps og pil. Honningen er høstet i juni.

Yderligere information

Bruttovægt 450 g
Type

Smag

Konsistens

,

Farve

Bearbejdning

,

Årgang

Område

Fakta

Honning skal opbevares tørt, mørkt og køligt. Bør ikke udsættes for direkte sollys.
Honning har lang holdbarhed. Honning bør ikke gives til børn under 1 år honning.

Ingredienser:
Dansk honning.

Holdbarhed:
Bedst før 2024. Ofte god efter.

 

NÆRINGSDEKLARATION FOR HONNING

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1420 KJ/340 kcal.

Fedt: 0 g

Mættede fedtsyrer: 0 g

Kulhydrater: 83 g

Sukkerarter: 83 g

Protein: 0 g

Salt: 0 g

Tilmeld nyhedsbrev