Beskrivelse
Forårshonning fra den vilde flora på Gjøl fra biavler Lars Bo Christiansen og forhandles af Katrine Klinken
Serveringsforslag:
Fin til friskbagt brød og honningmadder, i te, på toppen af f.eks. en varm æblekage, i dressinger og til tilsmagning.
Bearbejdning:
Presset og rørt.
Om Biavleren
Om biavleren:
”Biavl med respekt for bierne, naturen og honningen” er det, som biavler Lars Bo Christensen står for. Han er vokset op med biavl i Nordjylland, og det har været en del af hele hans liv.
Gjøl Bigård og ThyBi ligger på Gjøl, der er en lille by i Vendsyssel ved nordkysten af Limfjorden. Gjøl var indtil 1930 en ø – nu er øen landfast og forbundet med en dæmning til halvøen Øland. Lars Bo har bistader mange steder: i Vendsyssel, Han Herred og Thy. Fælles for dem alle er, at de er placeret i naturområder, hvor der er rig vild flora og meget lidt landbrug. Der er bl.a. bigårde ved Gjøl, Øland, Svinkløv, Slettestrand, Rødhus, Frøstrup, Bulbjerg, Thorup Strand og nær Klitmøller i Nationalpark Thy. Her produceres økologisk honning i ThyBi og konventionelle honninger i Gjøl Bigård. Varesortimentet omfatter mange slags honning: honningvin, bivoks, propolis, blomsterpollen. Find en del af varerne her i butikken.
Lars Bo Christensen er ejer/indehaver af Gjøl Bigård, Ulvedybet.dk og ThyBi.
Læs mere om Gjøl Biavl her: www.gjol-bigard.dk
Facebook: Ulvedybet https://www.facebook.com/ulvedybet.dk
Lars Bo Christensen
Bjergets vej 66,
Gjøl
9440 Aabybro
Medlem af Danmarks Biavlerforening
DBF-kontrolnr.: 53905
Fakta
Honning skal opbevares tørt, mørkt og køligt. Bør ikke udsættes for direkte sollys.
Honning har lang holdbarhed. Honning bør ikke gives til børn under 1 år honning.
Ingredienser:
Dansk honning.
Holdbarhed:
Bedst før 31.12. 2021. Ofte god efter.
NÆRINGSDEKLARATION FOR HONNING
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1420 KJ/340 kcal.
Fedt: 0 g
Mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrater: 83 g
Sukkerarter: 83 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g