Beskrivelse
Flydende græsk granhonning/honningdug serveres på Psyche café og forhandles af Katrine Klinken
Den vidunderligt smagende honning har en cremet konsistens, blød og den nærmest smelter på tungen.
Serveringsforslag:
Perfekt på yoghurt og syrnede mejeriprodukter, pandekager, ristet brød, vaniljeis, faste salte oste, dressinger, drinks mm.
Om granhonningen:
Den græske granhonning kommer fra det bjergrige område Tzoumerka, og bistaderne er placeret i landsbyen Lafina i en højde af omkring 1000 meter.
Området er rent, meget bjergrigt med floder og her er en rig vegetation og intet landbrug, derfor ingen brug af sprøjtemidler.
Granhonning er fremstillet af honningdugsekreter fra insekter og grantræer. En type honning som kaldes honningdughonning (honeydew).
Den lækre velsmagende honning serveres i flere retter på Psyche café i Jægersborggade 41, der var en popup café indtil nytår 2023.
Bearbejdning:
Rå/uopvarmet og slynget.