da Dansk

Stockmar bivoksfarver - 8 blokke

Honning_logo_lilla_rund

Bivoksfarver i blokke med regnbuens farver fra Stockmar, forhandles af Katrine Klinken

8 bivoksfarver i blokke perfekt til de mindste og små hænder.

 

Beskrivelse:

 

8 bivoksfarver i små blokke, som kommer i en metalæske. Stockmar voksfarver er langtidsholdbare og er svære at knække. Deres størrelse og flade form betyder, at de ligger godt i hånden og er specielt velegnede til små børn.

 

Indeholder farverne: karminrød, cinnoberrød, orange, gyldengul, citrongul, grøn, marineblå og rødviolet.

Bivoksfarver i blokke har gode tegneegenskaber og appellerer til sanserne. Deres størrelse og flade form betyder, at de ligger godt i hånden og er specielt velegnede til små børn. Børn kan nemt tegne med dem og være kreative ved f.eks. at trække den lange kant af blokken i en bølgelignende måde på papiret.

 

Mal evt. med vand.

 

 

kr. 110,00

På lager

Beskrivelse

Bivoksfarver i blokke med regnbuens farver fra Stockmar, forhandles af Katrine Klinken

8 bivoksfarver i blokke perfekt til de mindste og små hænder.

 

Om bivoksfarver:

Når bivoks bruges som bindemiddel, viser farvepigmenterne rigtigt deres fulde renhed og lyskraft. De voksbundne farver muliggør en righoldig vifte af interessante maleteknikker. På grund af tilsætning af rent bivoks og lysægte farvepigmenter opfylder Stockmar høje kunstneriske krav. Voksets naturlige transparens kendes fra akvarelfarver.

 

Yderligere information

Bruttovægt 160 g

Om leverandøreren

Om leverandøren:

I tæt på 100 år har navnet Stockmar stået for kreative kvalitetsprodukter, der baserer sig på et omhyggeligt valg af råmaterialer, en førsteklasses forarbejdning og fremragende farveegenskaber.

Stockmar farveharmoni går ud fra, at farver har stor virkning – det vidste den store tyske digter Johann Wolfgang von Goethe allerede, da han skabte sin berømte farvecirkel, som Stockmars farvepalet orienterer sig efter. I Goethes farvecirkel findes hele regnbuens mangfoldighed af farver – skabt af de tre grundfarver blå, rød og gul.