da Dansk

Stockmar bivoksfarver – 8 stifter

Honning_logo_lilla_rund

Bivoksfarver i stifter med regnbuens farver Stockmar, forhandles af Katrine Klinken

8 bivoksfarver i stifter, som kommer i en metalæske (NYT FOTO PÅ VEJ). Stockmar voksfarver er langtidsholdbare. Mal evt. med vand.

 

 

110,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Bivoksfarver i stifter med regnbuens farver Stockmar, forhandles af Katrine Klinken

8 bivoksfarver i stifter, som kommer i en metalæske (NYT FOTO PÅ VEJ – DETTE PRODUKT INDEHOLDER KUN 8 Farver). Stockmar voksfarver er langtidsholdbare.

 

Om bivoksfarver:

Når bivoks bruges som bindemiddel, viser farvepigmenterne rigtigt deres fulde renhed og lyskraft. De voksbundne farver muliggør en righoldig vifte af interessante maleteknikker. På grund af tilsætning af rent bivoks og lysægte farvepigmenter opfylder Stockmar høje kunstneriske krav. Voksets naturlige transparens kendes fra akvarelfarver.

Yderligere information

Bruttovægt 160 g

Om leverandøreren

Om leverandøren:

I tæt på 100 år har navnet Stockmar stået for kreative kvalitetsprodukter, der baserer sig på et omhyggeligt valg af råmaterialer, en førsteklasses forarbejdning og fremragende farveegenskaber.

Stockmar farveharmoni går ud fra, at farver har stor virkning – det vidste den store tyske digter Johann Wolfgang von Goethe allerede, da han skabte sin berømte farvecirkel, som Stockmars farvepalet orienterer sig efter. I Goethes farvecirkel findes hele regnbuens mangfoldighed af farver – skabt af de tre grundfarver blå, rød og gul.