da Dansk

UNDERFUNDIG Mjød - Jul - 50 cl

Honning_logo_lilla_rund

UNDERFUNDIG MJØD forhandles af Katrine Klinken

Mjød der er sød uden at være sød, fyldig uden at være tung. Krydret med appelsin og julekrydderier.

 

Underfundig er virkelig underfundig i ordets allerbedste betydning : Underfuld og overraskende.

 

Mjød er gæret honning. Faktisk verdens ældste alkolholiske drik. I UNDERFUNDIG mjød er alkoholprocenten lavere og tilsat æblemost.

 

DKK 175,00

1 på lager

Beskrivelse

UNDERFUNDIG MJØD JUL forhandles af Katrine Klinken

Mjød der er sød uden at være sød, fyldig uden at være tung. Krydret med appelsin og julekrydderier.

 

Underfundigs mjød er gæret dansk honning og økologisk æblemost. Det er en forfinet krydret drik, der bør nydes solo måske med en smørbagt småkage. Bør nydes kold.

Honning gæret med æblemost hedder på engelsk cyser.

Yderligere information

Bruttovægt 1025 g
Bearbejdning

Område

Type

Fakta

Mjød med 11% alkohol

Om producenterne

Kvinderne bag UNDERFUNDIG

Æbleavler Kirsten Rohde Jensen  var i mange år juridisk chef i Nationalbanken. Sad med til utallige møder i Frankfurt og knoklede med jura fra morgen til aften. Men i dag lever hun et andet liv, hun er æbleavler og har bier til bestøvning. På Rytzebækgård producerer hun økologiske spiseæbler og laver æblemost. Efter ti år blev hun dybt fascineret af æbler og hele den proces, hvor æbleblomsten bliver til æbler. Hun fortæller at ”Jeg kan kan stadig blive helt rørt, når jeg går derude i æbleplantagen. Og fordi vi på gården også har bier og laver honning, er jeg med i hele processen helt fra den tidlige bestøvning. Det er meget livgivende.” Derfor er UNDERFUNDIG mjød med æbler og honning noget hvor det hele går op i en højere enhed.

 

Annemarie Hartvig Jensen

Annemarie er oprindelig uddannet farmaceut og arbejdede i 17 år på Novo Nordisk med at udvikle lægemidler. Men så begyndte jun at interessere mig for ølbrygning, og blev fanget ind af hele processen. Nu brygger hun vinøs mjød af høj kvalitet.

www.underfundig.dk

 

Tilmeld nyhedsbrev

Er du fyldt
18 år?