Beskrivelse
Sensommerhonning fra Valby i København og biavlere Selma og Ebbe Sønderiis forhandles af Katrine Klinken
Honningen er gylden med intens kompleks honningsmag. En rigtig god københavnerhonning, hvor bierne har været rundt i mange forskellige blomster fra haver og parker i Valby i København.
Serveringsforslag:
Denne er dejlig honning smager godt på en ske men er også perfekt til honningmadder på brød, boller og knækbrød. Honningen kan også bruges som dip til udskårne frugter som pærer og som tilbehør til milde oste af ko- og gedemælk. Honningen kan bruges i bagværk og te. En fast honning kan altid varmes i et 40 graders varmt vandbad og blive flydende, så den er lettere at bruge i dressinger, kærnemælkskoldskål, desserter m.m. Honningen kan bruges som tilsmagning i gryderetter, varme sovser m.m.
Bearbejdning:
Honningen er presset og rørt til cremet konsistens. Honningen er høstet i august.