da Dansk

Opskrift af Katrine Klinken

Bagt grapefrugt med honning og mandler

Print Friendly, PDF & Email

Du skal bruge

1-2 portioner

25 g mandler

1 grapefrugt

2 spsk. sommerhonning eller lynghonning

 

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 225 grader.
  • Hæld kogende vand på mandlerne og smut dem. Læg dem på bagepapir på bageplade og rist dem i ovnen, ca. 15 min.
  • Skær grapefrugten over på tværs, og skær frugtkødet fri fra de hvide hinde. Så er det let at spise den med en ske.
  • Sæt de halve grapefrugter i ovnen, ca. 15 cm under grillen, ca. 10 min. Hold øje med dem. Lad dem blive lune og let gyldne på overfladen.
  • Fordel honningen på de varme grapefrugter og drys med ristede mandler. Servér med det samme.

 

Foto af: Camilla Stephan