2 stykker mad
Ca. 125 g gammeldags modnede hvide sild (drænet vægt)
Sennepsdressing:
1 spsk. dijonsennep
2 tsk. kraftig smagende mørk honning f.eks. lyng- eller skovhonning
et drys salt
2 tsk. æblecider- eller hvidvinseddike
1 spsk. neutralt smagende olie
friskkværnet peber
2 håndfulde frisk dild (små buketter)
Tilbehør:
2-4 skiver godt groft smørsmurt rugbrød
1-2 hårdkogte æg
Løg i ringe
Lad sildene dryppe af i en si.
Skær dem ud i mindre stykker.
Sennepsdressing:
Pisk sennep, honning, salt og eddike sammen. Tilsæt olie dråbevis til dressingen får cremet konsistens.
Tilsæt hakket dild og smag til med salt og peber.
Vend stykker af sild i sennepsdressingen.
Kom silden på smørsmurt rugbrød og nyd med stykker af hårdkogt æg og rå løg i ringe.
Foto: Camilla Stephan