Gedeost med tavlehonning og nødder
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Gedeost, f.eks. pélardon, beregn ca. 50 g pr. portion Tavlehonning, evt. lyngtavlehonning,
Find opskrifter med honning og pollen samt sæsontips og madideer til at nyde mange forskellige slags honninger.
Her kan du snart finde meget mere…
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Gedeost, f.eks. pélardon, beregn ca. 50 g pr. portion Tavlehonning, evt. lyngtavlehonning,
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge 10 pandekager Dej: 3 æg 1 tsk honning 1/2 knsp groft salt 120
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge 4 portioner 4 pærer f.eks. Clara Friis Honninglage: 150 g velsmagende kvalitets sommerhonning
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge 2-3 hvidløg Ca. 250 g honning – f.eks. dansk eller anden uopvarmet kvalitetshonning
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge 6-8 muffins Dej: 125 g blødt smør 75 g sukker 1/3 vaniljestang
Hvis du modtager mit nyhedsbrev, vil du få tilsendt opskrifter og inspiration.
Jeg håber, at du er indforstået med, at du bliver tilmeldt et nyhedsbrev, som du altid kan framelde igen.
Hvilken honning kan du bruge i din madlavning og hvordan?
– se Katrine Klinkens opskrifter lige her!
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge 2 portioner 100-200 g flower sprouts eller grønkål uden stok og stilke 2-3
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Til 4 personer 500-750 g fisk i filet med skind uden skæl, f.eks.
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge 2 stykker mad Ca. 125 g gammeldags modnede hvide sild (drænet vægt)
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Ca. 30 portioner 250 g dansk honning, f.eks. forårs- eller sommerhonning 2 dl