Stegt fisk og beurre blanc med mjød (smørsovs)
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Til 4 personer 500-750 g fisk i filet med skind uden skæl, f.eks.
Find opskrifter med honning og bipollen samt sæsontips og madideer til at nyde mange forskellige slags honninger.
Her kan du snart finde meget mere…
Hvilken honning kan du bruge i din madlavning og hvordan?
– se Katrine Klinkens opskrifter lige her!
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Til 4 personer 500-750 g fisk i filet med skind uden skæl, f.eks.
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Til 1 kage, ca. 12 stykker 150 g hele mandler med skind
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Til 1 chokoladekage, ca. 12 stykker 175 g mørk chokolade 175 g
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Gedeost, f.eks. pélardon, beregn ca. 50 g pr. portion Tavlehonning, evt. lyngtavlehonning,
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Til 2-3 personer 500-600 g kulmule eller mørksej i filet Salt og friskkværnet
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge 1 portion 125-175 g drænet yoghurt, fast græsk type af komælk, gede- eller
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Til 10-12 stykker 1 rulle filodej (ca. 450 g) 150 g smør, smeltet
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge 3-4 portioner 1 kg blåmuslinger 2 porrer eller skalotteløg 4 fed hvidløg 1
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge ca. 6 portioner Honningvinaigrette med bipollen: 1 dl god olivenolie 1 dl æbleeddike,
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge 2 portioner 100-200 g flower sprouts eller grønkål uden stok og stilke 2-3
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Til 4 personer 500-750 g fisk i filet med skind uden skæl, f.eks.
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Til 1 kage, ca. 12 stykker 150 g hele mandler med skind
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Til 1 chokoladekage, ca. 12 stykker 175 g mørk chokolade 175 g
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Gedeost, f.eks. pélardon, beregn ca. 50 g pr. portion Tavlehonning, evt. lyngtavlehonning,
Hvis du modtager mit nyhedsbrev, vil du få tilsendt opskrifter og inspiration.
Jeg håber, at du er indforstået med, at du bliver tilmeldt et nyhedsbrev, som du altid kan framelde igen.
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Ca. 12 stykker Honningblanding 175 g kraftigt smagende sommer- eller skovhonning evt. lynghonning
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge 3-4 portioner 1 kg blåmuslinger 2 porrer eller skalotteløg 4 fed hvidløg 1
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Gedeost, f.eks. pélardon, beregn ca. 50 g pr. portion Tavlehonning, evt. lyngtavlehonning,
Opskrift af Katrine Klinken Du skal bruge Til 10-12 stykker 1 rulle filodej (ca. 450 g) 150 g smør, smeltet